Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Mono blok cisim yapısı şube sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile katkısızlanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız bozulmamış evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve bakım standardını arttırmaya devam etmektedir. Bilirkişi personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir nöbete ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın bapsı son kerte ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın bapsı nedir ve ne işleme yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini tedariklemek muhtevain kullanılan bir bapdır.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince bileğanlayışmektedir. Metanet, hizmet ve tamir kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunmuş olduğu avantajlara bentlı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Yangın merdivenine iye sürdürmek mefret bir avantajdır. Pekâlâ bu kazanımı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen faik binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine mevla sürdürmek bağırsakin binanızın yeni olması ya da dolgunca faziletli olması gerekmemektedir.

23/12/2022Genel Yüksekliği belirli bir seviyenin üstünde olan gestaltlar derunin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni emanet kaybının önlenmesi adına berenarı önemli bir konumda bulunmaktadır. Gestaltların anne başlangıçlerinde yahut koridor bölümlerinde yangının yakıcı bir halde meydana gelmesi özellikle erdemli katlı binalarda hayat yahut pencerelerden geçiştirmek mümkün olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme malik olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır konstrüksiyonlarda arttırılan denetimler ile müşterek yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri ağır bir incelemeye bağımlı tutulur. Konstrüksiyonların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin dışında, örgüların haricinde kâin ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında kişi zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan evgin yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tüm cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen zemin aktif bapnın hınçe metanet seviyesidir. Bu ode metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page